Održan 3. seminar kluba

Kako smo i najavili, prošli vikend (25. i 26. maja) smo održali 3. seminar kluba i moramo se pohvaliti da je bilo zaista dobro.

Kako smo to navikli i do sada energija na seminaru je bila odlična, zajednički rad djece i odraslih inspirativan, tako da su tri seminarska časa koja su trajala po dva sata prošla zaista brzo.

Istina, preko 10 redovnih članova iz ovih ili onih razloga (škola prirode, putovanja, poslovne i druge obaveze) nije bilo uprilici da prisustvuje seminaru što ne umanjuje njegov kvalitet, ali u svakom slučaju sa njima bi sve to bilo još ljepše.

I ovaj put smo održali polaganje za dječija zvanja kao i za 5 i 4 KYU po programu za odrasle. Nećemo biti pretenciozni, ako kažemo da su svi polagači ne samo zadovoljili kriterijume za zvanja za koja su polagali već su zaista dali svoj maksimum koji nije prošao neprimjećeno što su nam potvrdili komentari roditelja i posjetilaca koji su prisustvovali polaganju.

Sve u svemu, još jedno divno druženje pred završetak sezone za djecu, ali i pred dodatne napore koje ćemo uložiti za polaganja koja nas očekuju za viša učenička zvanja u junu.

Kao i obično, pripremili smo galeriju fotografija na našoj FB stranici koja će nadamo se predstaviti atmosferu sa seminara u cjelini.

Na kraju, seminar je bio otvorenog tipa, a i ovoga puta nam se pridružio naš drugar iz Novog Pazara, Enes Korać (2 DAN AIKIKAI), kojem se ovim putem zahvaljujemo i šaljemo tople pozdrave za njega i sve članove njegovog kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.