Seminar sa Mirkom

Hmmm,

Nekako u eri informatike i brzog širenja informacija svi već nekako znamo, ali red je da sljedeća informacija ipak nađe mjesto i na našem sajtu. Iz tog razloga, obavještavam sljedeće:

Za vikend 23. i 24. novembra održaće se seminar drage nam vještine koji će voditi sensei Mirko Jovandić 6 DAN AIKIKAI Hombu, a u organizaciji Crnogorskog AIKIDO Saveza.

Kao i obično, uz nesebičan stav rukovodstva JUDO kluba “MILENIJUM”, seminar će se održati u Sportskom centru MILENIJUM, dakle u sali u kojoj naš klub inače održava treninge i to u sljedećim terminima:

  • 23.11.2013. godine (subota) od 11.00h do 12.30hod 18.00h do 19.30h
  • 24.11.2013. godine (nedjelja) od 10.00h do 11.30h

I dobro, sad ide ona standardna priča da nam je drago što ćemo ponovo ugostiti sensei Mirka 🙂 i izražavanje pretpostavki da će treniranje i druženje biti dobro kao i obično…, ali zar može biti drugačije?! 😀 😀

Ipak, pozivam sve članove AIKIDO kluba “CENTAR” kao i članove ostalih klubova kao i sve ljude dobre volje (što da ne 🙂 ) da u što većem broju prisustvuju dragocjenim predavanjima (dragocjenim 😀 😀 … ovo sam prepisao sa prošlog obavještenja, jako nema šta, A? Mislim, ko ovo pročita… ima sala da nam bude premala 😀 ) koje će sensei Mirko prirediti i naravno planirajte tradicionalno druženje u sobotu veče.

 

Pozdrav i VIDIMO SE 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.