Održan 1. otvoreni seminar kluba

Kao što smo i pretpostavili, prošli vikend smo uspjeli da stvorimo magiju koju je O’Sensei zasigurno imao na umu kada je kreirao sistem tehnika tehnika i filozofiju koje je objedinio u način života koji je nazvao AIKIDO.

Ubijeđen sam da su svi učesnici, a i svi gosti koji su nas podržali “sa tribina” osjetili puno značenje i suštinu sva ti aspekta koje je O’Sensei objedinio stvorivši                                           AIKI – 

Uz zahvalnost učesnicima, kojih je na seminaru bilo preko 40, posebno se zahvaljujemo našem drugaru Enesu Koraću (2 DAN AIKIKAI) iz Novog Pazara koji nas je počastvovao svojim prisustvom i uveličao čin polaganja naših drugara.

Takođe se zahvaljujemo i Zoranu Preleviću (5 DAN, JUDO) koji sa svojom braćom od samog osnivanja podržava i pomaže rad AIKIDO Kluba “CENTAR” i koji je takođe uveličao seminar svojim prisustvom na tatamiju što smo iskoristili da mu uručimo zahvalnicu za dugogodišnju podršku i saradnju.

Drugi dan, održali smo prvo polaganje u našem klubu koje je prošlo u uzvišenoj atmosferi i uz veliku dozu posvećenosti koju su iskazali i naši poletarci i njhovi stariji drugari što se može vidjeti u galeriji na našoj facebook stranici.

Na kraju, kako i doliči, svi zajedno smo proslavili uspješan seminar i polaganje u divnoj atmosferi restorana nadomak Podgorice.

Toliko, do drugog seminarskog druženja…

ŽIVJELI 🙂

One thought on “Održan 1. otvoreni seminar kluba”

 1. Utisci su se slegli, imam potrebu da se kratko osvrnem na prvi seminar Aikido kluba Centar.
  Seminar je bio zanimljiv, dinamičan, tečan. Polaganje mi je posebno prijalo, sve se namjestilo da bude ugodno, bez napetosti i bilo koje vrste opterećenja, očekivanja, koje nosi prvo polaganje. Zatim neobičan i poseban trening već u ponedeljak.
  Šteta što ostale aikidoke iz drugih klubova nijesu prisustvovali ovom seminaru.
  Ta razmjena energije i iskustav je zaista dragocjena, cak i nježan pritup Ace ima svoju draž 😉 :))
  Al nekako osjećam da cemo se okupiti sledeći put 🙂
  Čast mi je što sam dio ovog kluba!
  Hvala Denise i Bobane!
  Ćaooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.