“Sa osmjehom bez granica” – Treća AIKIDO demonstracija u Policijskoj akademiji

Prije par dana, 29.03.2022. god. naš klub je po treći put imao čast da bude pozvan od Policijske akademije u Danilovgradu da demonstrira AIKIDO vještinu na “Festivalu borilačkih vještina i sporta” koji je povodom obilježavanja dana te ustanove organizovan u okviru te institucije.

Poštujući ideju organizatora da se na festivalu predstave zdravi stilovi života i ljepota vježbanja borilačkih vještina uopšte, ove godine nam je bio cilj da prikažemo fizičke mogućnosti i ljepotu vježbanja AIKIDO-a bez obzira na starosnu dob, pol ili bilo kakav drugi aspekat. Zato je naziv demonstracije i bio “Sa osmjehom bez granica”.

Da bi ostvarili cilj ovaj put nas je na tatamiju bilo ukupno 12, a članovi tima koji su učestvovali su:
– Denis Reković, 4 DAN AIKIKAI
– Radivoje Vučković, 2 DAN AIKIKAI
– Nemanja Radević, 1 DAN AIKIKAI
– Radule Femić, 3 KYU
– Danijela Knežević, 5 KYU
– Petar Dujović, 5 KYU
– Damjan Vlahović, 5 KYU
– Janja Miljanić
– Vuk Siništaj
– Elena Pančić
– Sofija Pančić i
– Todor Komnenić

Lijepo je. Nekako se ostvaruje težnja koju dugo imamo i koju smo iskazali kroz post za prethodnu demonstraciju, a to je da u ovaj vid aktivnosti kluba uključimo naše namlađe. I uspjeli smo, sa sve osmjehom 🙂

Od Todora koji ima samo 8 godina do Vuleta sa svoje 63 svi smo se zaista lijepo izdružili i zabavili te predstavili ono što trenutno znamo i možemo, a nadasve – ONO ŠTO JESMO.

Po reakcijama publike, ali i naknadnim komentarima i učesnika i organizatora, to je i sa strane izgledalo lijepo tako da je čitavo iskustvo vrlo pozitivno i nadam se da će nam svima biti inspiracija za još bolji rad i nove prikaze.

Kako je sve to izgledalo možete vidjeti u foto galeriji koja je objavljena na našoj Facebook stranici kao i na videu ispod.

Ovim putem se od srca zahvaljujemo Policijskoj akademiji na pozivu, odličnoj organizaciji i srdačnoj dobrodošlici, i čestitamo im Dan ustanove uz pohvale za organizaciju manifestacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.