“Početak sezone”

Uhuuuuuuu… ovo ljeto se malo odužilo, a? 😉

He-he 🙂 , kakav naslov posta… Ko zna, možda neko pomisli da je početak sezone lova na zečeve, početak sezone kiša ili početak bog te pita kakve sezone, pa se potrudi da post pročita do kraja 😀

No ipak, radi se o novoj sezoni treniranja. Da, primaklo se vrijeme početka treniranja u sezoni 2013/2014 i kao i svake godine, mi u AIKIDO KLUBU CENTAR održaćemo prvi trening u sezoni u prvi ponedjeljak u septembru (u daljem tekstu ponedjeljak 🙂 ) što znači 02.09.2013. godine u standardnom terminu od 22h.

E sad, jes’ da je ovo kao sa nekog reklamnog spota, ali stvarno… pozivamo sve članove kluba da se organizuju tako da novu sezonu počnu od prvog treninga i da od ponedjeljka ponovo počnemo sa nama svojstvenim druženjima kao i da zajednički probamo napraviti što bolji napredak jer ove godine nas očekuju interesantni izazovi.

No, da ne bi baš bilo kao ono brzinsko Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo, a za sve informacije o indikacijama, mjerama opreza i… takođe pozivamo da nam se od ponedjeljka pridruže i svi simpatizeri AIKIDO-a koji “već neko vrijeme” pokušavaju da smognu snage da, po prvi put ili nanovo, uđu u dojo i počnu sa izučavanjem ove divne vještine. Ako ćemo napraviti paralelu sa onom “od ponedjeljka počinjem da učim“, idealna je prilika  😀 😀 😀

Ali, ni to nije sve! Pozivamo i sve one koji su možda upravo čitanjem ovog posta došli na ideju ili negdje u dubini stomaka osjetili “golicanje” uzrokovano željom da otkriju AIKIDO i postanu dio “ekipe”, da se odluče na taj korak i dođu u ponedjeljakdojo. Biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo da u našem klubu izučavate AIKIDO, a sigurni smo da ćete doprinijeti dobroj atmosferi u klubu.

He-he 🙂 , sa ovim zadnjim post definitivno liči na one reklamne spotove sa telešopa 😀 😀 😀 . Nema veze, ima li ko da nije prozvan… mislim pozvan… Ne!?!

E onda, osmijeh na lice i u ponedjeljak pravac dojo. VIDIMO SE!!!

 AIKIDO-smiley_50x38

One thought on ““Početak sezone””

 1. A gde je ono ‚‚Možda deluje šašavo ali mene leđa više ne bole‚‚
  ( Ovo ne važi za Eda mi dragog, njega sve boli )

  E pa, nek vam je srećan početak nove sezone!
  Želim Vam puno dobrih, inspirativnih treninga, dobrog društva i kvalitetnog piva! 🙂

  Ljubi vas sve

  Majstorica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.